Shendeti i femijeve

4 hapa si te krijosh nje lidhje te forte nene- femije!

Sqarim rreth sasisë së qumështit që duhet të pijë fëmija, që të quhet një pirje!

3 fakte qe duhet ti dini perpara se ti jepni banane femijes tuaj!

Inflamacioni i mishrave te dhembeve(gingivitis) tek femijet:shkaqet,masat mbrojtese dhe parandalimi!

Advertisements