Rreth nesh

As-salamu alaykum motra!
Po ju marr pak kohe per te folur per qellimin dhe ate cka kemi menduar te bejme ne vazhdimesi ne faqe. Lexim te kendshem! )))
E hapem kete faqe si nje mjet per te frymezuar femrat, qe ne nje menyre hallall, te marrin ne kontroll shendetin e tyre dhe jo vetem aspektin fizik te tij por edhe ate shpirteror.

Ne ditet e sotme mediat jane te mbushura me foto te trupave te bukur e te palestruar dhe shoqeria jone rend drejt tyre me qellimin per te arritur “trupin ideal” sesa per te arritur ate qe mund ta cilesojm si “njeriu ideal” me nje shpirt te paster ne nje trup te shendetshem.
Ne kete faqe do perpiqemi qe te gjitha njohurite mbi shendetin dhe shendetesine ti bejme te aksesueshme per te gjitha femrat, per ti inkurajuar ato kudo qe jetojne e punojne qe te jene te shendetshme, te lumtura e mbi te gjitha te ndjehen mire.
Do mundohemi te paraqesim te rejat me te fundit mbi ushqyerjen e shendetshme dhe aspektet psikologjike te saj, sepse ne besojme se shendeti perfshin te gjitha aspektet njerezore: mendjen, trupin dhe shpirtin. Keto ide do te mbizoterojne ne shkrimet qe do te postohen ne faqen tone.
Krahas temes se shendetit, nje vend shume te rendesishem do te kene edhe materialet mbi bazat e besimit tone,do te trajtohen ceshtjet e perditshmerise qe prekin femren muslimane, ne menyre qe te perfitojme sa me shume duke permendur Allahun dhe dispozita prej fese se tij me argumente.
Ju, motra te dashura, do jeni pjese e rendesishme e punes sone, ndaj jeni te lutura te na shprehni sugjerimet dhe kritikat tuaja rreth ceshtjeve qe ju doni te informoheni me teper ne menyre qe cdo postim i joni te jete i dobishem per ju.
Lus Allahun qe kjo faqe te jete e dobishme per te gjitha ne!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s