Kanceri i gjirit,5 hapa per te bere ekzaminimin e gjirit ne shtepi!

Hapi i pare:

Fillo duke pare para pasqyres gjinjte duke qendruar me shpatullat drejt dhe me duart e vendosura ne ije

wpid-wp-1439429202035.jpg

.Ja per cfare duhet te shikoni ne kete moment: Continue reading

Advertisements

5 rregulla per te pasur nje fytyre te bukur pa makeup!

1. Perdor hidratues me nuance dhe SPF– ne vend te fondtatines perdorni nje hidratues me nuance dhe Faktore mbrojtes ndaj rrezeve te diellit, jo vetem do mbroni fytyren por njekohesisht do i jepni njetrajtshmeri dhe zbutje me kete lloj hidratuesi. 

2. Nje gote me caj te ngrohte me vitamine C– pini nje gote me uje te ngrohte dhe limon, kjopije eleminon radikalet e lira nga organizmi juaj duke e ndihmuar fytyren tuaj te qendroje e shendetshme dhe ne vazhdimesi te duket me e bukur!

Continue reading

ÇFARË PËRFSHIN TRAJTIMI I MIRË PËR GRUAN?

Trajtimi i gruas në Islam, siç pamë deri më tani, është një kulmim vlerash. Pra, është rezultat i një vetëdije të lartë fetare, kështu që nuk bëhet fjalë për thjesht një kryerje obligimi material ndaj saj (përkujdesja për ushqimin, banimin, veshmbathjen), por edhe për një trajtim emocional dhe sentimental ndaj saj. Është thënë se për qëllim me mirësjellje ndaj gruas është që të trajtohet me buzëqeshje, të mos lëndohet fizikisht, t’i bëhet mirë (bamirësia ndaj saj) si dhe të durohen sjelljet e saj të vrazhda.[9

Continue reading